PHOTOCREDITS: UNSPLASH

Rijksmedewerkers die aan hun loopbaan willen werken met hulp van een loopbaanadvies kunnen hiervoor vergoeding aanvragen bij het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten. Als gecertificeerd loopbaancoach mag ik jou begeleiden in je werk. En dat doe ik met veel plezier!

Kom jij hiervoor in aanmerking?
Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies.

* Medewerkers van Defensie/Politie/Rechterlijke Macht/Decentrale overheden/Onderwijssectoren vallen helaas niet onder de sector Rijk. Ook medewerkers van zelfstandige bestuursorganen (met uitzondering van de Autoriteit Persoonsgegevens) kunnen geen gebruik maken van de regeling. Uiteraard ben je altijd welkom voor een kennismaking om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk alle informatie. En meld je nu aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wacht niet te lang. De regeling loopt af op 30 juli 2022.