Over Càrola Rietdijk

WITHOUT ACTION YOU AREN’T GOING ANYWHERE – GANDHI

Het is dat ene spikkeltje dat er toe doet


Als kind was ik dol op Spikkel, een speelse dalmatiër met grappige unieke spikkeltjes. Ik fantaseerde over mijn eigen hond, die er pas veel later kwam. Tot die tijd keek ik vol verlangen naar films zoals Lassie, Here’s Boomer en natuurlijk 101 Dalmatiërs. Dalmatiërs lijken allemaal op elkaar en toch eigenlijk ook weer niet. Disney’s kaskraker inspireerde mij tot 101talenten. Want mensen zijn in wezen allemaal hetzelfde en tegelijkertijd anders. Daar gaat 101talenten over. Over dat ene spikkeltje, dat ene talent dat jou uniek maakt!


Iedereen heeft talent. Het is de kunst om je talent te ontdekken, koesteren en te gebruiken in je werk. Mijn talent is m’n inlevingsvermogen in combinatie met een prikkelende wijze van communiceren en een drive om in actie te komen en resultaat te boeken. Niet in de laatste plaats te danken aan mijn ‘jobhoppers’-verleden. “Heb je alweer een nieuwe baan?” hoorde ik vaak. Soms voelde ik me er bijna schuldig over. Nu weet ik dat ik dánkzij die enorme rugzak aan praktijkervaring me goed kan verplaatsen in mijn klanten.

Het is zo fijn om mijn brede werkervaring in sales, marketing, communicatie en werving en selectie, mijn mensenkennis en organisatiebewustzijn in te zetten in mijn rol als ondernemende loopbaancoach. Ik houd van mensen en help ze graag in het zadel. Het zit in mijn natuur om kwaliteiten van mensen te zien en deze te vertalen naar leuk werk en passende branding. Jobhopper is definitief verleden tijd. Ik heb mijn droombaan gevonden en vind het geweldig om mensen te inspireren meer te dromen, te ondernemen en te doen!


Briljante verhalen

DE MENS ACHTER HET CV

“Storytelling in je loopbaan? Wat is dat dan precies?” Een vragende blik van goede vriendin Myra. “Je bent de regisseur van je eigen loopbaanverhaal”, zeg ik enthousiast en vertel haar meer over Briljante Verhalen.

NAAR BRILJANTE VERHALEN

Gratis oriëntatiegesprek

“NA ONS GESPREK KREEG IK EEN SOORT BOOST.”

Werkplezier en energie krijgen van je werk is zó fijn. Ik heb een enorme drive om dit jou ook te gunnen. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis oriëntatiegesprek.

NIEUWSGIERIG?