Loopbaanadvies

SPRING JIJ EEN GAT IN DE LUCHT ALS HET WEER MAANDAG IS OF BAAL JIJ STIEKEM ALS EEN STEKKER?

Zelfonderzoek

Stap 1. Om een richting te bepalen begint het met zelfkennis. Wat zijn je kwaliteiten, waarden, drijfveren, vaardigheden en waar ben je trots op? Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Wat heeft je interesse? Welke activiteiten verricht je graag? Hoe vertaal je deze elementen naar een persoons- en werkprofiel, dat aansluit op je persoonlijkheid, achtergrond en ambities? Zelfinzicht is nodig om een realistische vervolgstap te bepalen.

Arbeidsmarktoriëntatie

Stap 2. Je onderzoekt jouw kansen op de arbeidsmarkt in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Je brengt passende functies, vakgebieden, branches en organisaties in kaart binnen jouw werkregio. Vervolgens stel je een doelgericht actieplan op, dat bestaat uit jobsearch, netwerken, solliciteren en een activiteitenkalender. Je bereidt je voor op je elevator pitch om zo aan tafel te komen bij de werkgever die jij ambieert.

Arbeidsmarktbenadering

Stap 3. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt draait om 3 aspecten: zichtbaarheid, (online) netwerken en voorbereiding. Duidelijke communicatie over wie jij bent, je vaardigheden en behaalde successen bepalen of jij wordt uitgenodigd. Je stemt je cv, LinkedIn-profiel en motivatiebrief daar volledig op af. Jouw persoonlijke verhaal is doorslaggevend voor het bereiken van je doel tijdens netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Het traject bestaat onder andere uit coachgesprekken, werkopdrachten en arbeidsmarktplan. Ook krijg je hulp bij het vinden van een baan. Meer weten? Je bent altijd welkom voor een gratis oriëntatiegesprek.


Personal branding

ZET JEZELF OP DE KAART

Personal Branding draait om jou, je merk, je identiteit, je verhaal, je netwerk en je profilering. Je merk helder hebben met een aansprekend verhaal is essentieel om je doel te bereiken.

HOE WORD JIJ ZICHTBAAR OP DE ARBEIDSMARKT?

Gratis oriëntatiegesprek

“IK HEB EEN OPRECHT GEVOEL VAN HULP ERVAREN.”

Werkplezier en energie krijgen van je werk is zó fijn. Ik heb een enorme drive om dit jou ook te gunnen. Daarom ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NIEUWSGIERIG