PHOTOCREDITS: UNSPLASH

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn banen die verdwijnen, zeker nu. Staat jouw baan ook op de tocht? Of is dit het moment voor jou om te switchen van werk? Dan is het gratis loopbaanadvies van ‘NL leert door’ interessant voor jou. Je krijgt als werkende of werkzoekende nu de mogelijkheid om een gratis persoonlijk ontwikkeladvies aan te vragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid subsidieert dit. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen. Aansluitend krijg je 4 uur loopbaanbegeleiding.

Dus, zit jij zonder werk? Dreig jij jouw baan te verliezen? Of wil je kijken wat jouw arbeidsmarktwaarde is? Grijp nu je kans en meld je aan. Wacht niet te lang: er is een beperkt aantal ontwikkeladviezen beschikbaar.

Voor iedereen
Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders. Een persoonlijk ontwikkeladvies geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Elke werkende in Nederland kan zich aanmelden. Dus aarzel niet, kom in actie!

NB: Helaas is het maximaal aantal kosteloze ontwikkeladviezen dat het kabinet beschikbaar stelde bereikt. Toch behoefte aan advies? Meld je nú aan voor een gratis loopbaanadviesgesprek tijdens de Week van de Loopbaan.