PHOTOCREDITS: UNSPLASH-722816

Van 18 t/m 22 september a.s. vindt de Week van de Loopbaan plaats. Kost jouw baan je veel energie? Wil je iets héél anders, maar weet je niet goed wat? Of heb je een andere vraag over je werk? Schrijf je in voor een gratis online ontwikkeladviesgesprek.

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Wil je meer plezier uit je werk halen? Of misschien wel het roer omgooien? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? En wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk of een bepaalde stap niet durft te zetten. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Ik denk graag met je mee om je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je wél die volgende stap zet.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het nog prima naar je zin hebt, is het belangrijk om na te denken over je toekomst en je arbeidsmarktwaarde. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Ik weet het: dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of is dat gewoon eerst eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou de oplossing? En ga zo maar door.

Gratis ontwikkeladvies
Ben jij zoekende in je werk en heb je behoefte om eens te sparren? Meld je nu alvast aan voor een gratis ontwikkeladviesgesprek tijdens de Week van de Loopbaan. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. PS Wil je weten hoe anderen mij als loopbaancoach hebben ervaren? Lees dan eens deze aanbevelingen op LinkedIn.