PHOTOCREDITS: UNSPLASH-722816

Van 14 t/m 20 september vindt de jaarlijkse Week van de Loopbaan plaats. Loopbaanprofessionals in het hele land openen hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Ben je werkloos of zit je binnenkort zonder baan? Wil je iets anders, maar weet je niet goed wat? Kom langs voor een gratis adviesgesprek.

Werkzoekend of beweging willen in je werk
Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Of misschien wel het roer omgooien? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? En wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je dertig jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of is dat gewoon eerst eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou de oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanadviseur over kunt sparren.

Gratis adviesgesprek 
Ben jij zoekende in je werk en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een loopbaancoach bij jou in de buurt? Meld je nu aan voor een gratis loopbaanadviesgesprek in Langbroek tijdens de Week van de Loopbaan. Je bent van harte welkom.