PHOTOCREDITS: UNSPLASH

Zit jij zonder werk thuis? Raak jij jouw baan binnenkort, door de coronacrisis, mogelijk kwijt? Sta jij op een kruispunt in je loopbaan? Wil jij wat anders, maar weet je niet wat? Of wil jij je eens vrijblijvend oriënteren op de arbeidsmarkt? En heb je hierbij hulp nodig? Dat kan! Want als erkende loopbaancoach mag ik je gratis loopbaanadvies aanbieden.

Schrijf je nú in voor dit gratis loopbaanadvies van de overheid. Het is erop gericht om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken. En natuurlijk ook om jou een stap vooruit te helpen in je loopbaan of zoektocht. In het kort:
• Maak de arbeidsmarktscan en ontdek waar jouw kansen liggen
• Krijg inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil
• Stel een persoonlijk arbeidsmarktplan op en kom in actie

De overheidssubsidie ‘NL Leert Door’ voor ontwikkeladvies wordt vanaf 1 december opnieuw opengesteld. Ongeacht je achtergrond – of je nu werkloos, in loondienst, uitzendkracht of zzp’er bent – kun je hieraan meedoen. Er is een beperkt aantal adviezen beschikbaar. De interesse was in augustus groot, dat zal nu niet anders zijn. Dus meld je direct aan voor een gratis kennismaking (via Zoom). Ik verzorg de subsidieaanvraag en dan kun je na 1 december a.s. starten. Mits uiteraard de aanvraag wordt toegekend door de overheid.

LET OP: Op 2 december was de subsidiepot helaas al leeg. Toch behoefte aan begeleiding? Aarzel niet en stuur me vandaag nog een app voor een vrijblijvende online kennismaking.