PHOTOCREDITS: CLEM ONOJEGHUO

Van 18 tot en met 24 september a.s. openen loopbaanadviseurs door geheel Nederland hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag tijdens de landelijke Week van de Loopbaan. Maak vrijblijvend kennis en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk. “Na ons gesprek heb ik een soort ‘boost’ gekregen”, mailde een dame mij later naar aanleiding van een adviesgesprek. En dat is nou precies de bedoeling.

Jouw verhaal
Een loopbaanvraag is voor iedereen anders. Je bent bijvoorbeeld aan het solliciteren, maar het wil nog niet zo lukken. Duidelijke communicatie over wie je bent, je vaardigheden en behaalde successen bepalen of jij uit de stapel sollicitatiebrieven wordt gehaald. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want wat vertel je over jezelf in je cv, je brief en op LinkedIn? Dat kan best een hele klus zijn als je hier niet zo in thuis bent.

Jouw kwaliteiten
Het kan ook zijn dat je een volgende stap in je loopbaan wilt zetten, maar dat je worstelt met de vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik ze in?’ Ook als je in de laatste fase van je carrière zit is het belangrijk om stil te staan bij de vraag ‘Waar zou ik komende jaren nog een zinvolle bijdrage aan willen leveren?’ Je wilt je werkend leven tenslotte met een goed gevoel afronden.

Meld je snel aan
Inzicht krijgen in eigen kwaliteiten en waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt is voor velen lastig. Loopbaanoriëntatie helpt. Grijp je kans en kom langs tijdens de Week van de Loopbaan in Houtens Hart Offices XL aan de Kokermolen 4 te Houten. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek en stuur een mail naar carolarietdijk@101talenten.nl of bel naar 06-52666083.