PHOTOCREDITS: UNSPLASH-ALBERTO BOGO

Mijn tweede werkdag na de vakantie. Als ik m’n ogen dichtdoe, waan ik me weer even in Italië. Ik hoor de golven en voel de zon op m’n gezicht. Op de achtergrond hoor ik de Italianen druk bomen over het leven. Denk ik, want ik versta er geen biet van. Ik denk ook aan de 101 ideeën die in me op zijn gekomen hoe ik mezelf als ondernemer weer verder kan ontwikkelen. Hoe is dat voor jou? Ga jij in de relaxstand en laat jij je werk voor wat het is? Of is de vakantieperiode voor jou juist óók een bezinningsmoment om eens rustig voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nog allemaal zou willen in je werk? Misschien is de Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september dan een mooie kans om je vraagstuk eens tegen het licht te houden. Je bent van harte welkom in Houten voor al je vragen over je werk. De limoncello laat ik dan even in de koelkast staan, maar de cappuccino staat voor je klaar! #weekvandeloopbaan

Week van de Loopbaan 2018