PHOTOCREDITS: PIXABAY

Vandaag is het nationale Wandel naar je Werk-dag. Letterlijk in beweging zijn is goed voor lichaam en geest, dat weet je inmiddels vast wel.

Maar wist je dat figuurlijk in beweging zijn óók belangrijk is? Dit betekent bijvoorbeeld nieuwe dingen uitproberen of je werk nét op een andere manier vormgeven, dat noemen ze ook wel baansleutelen. Het gaat vaak om kleine stappen, die energie geven en een boost zijn voor je zelfvertrouwen.

Opgesloten in je baan
Loop jij vast in je werk, waardoor je niet meer in beweging durft te komen? Voelt het als ‘opgesloten zitten’ in je baan? Dat is een heel vervelend gevoel en het kost vaak bakken met energie.

Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

Wat wil jíj?
Ook als je het nog prima naar je zin hebt, is het belangrijk om na te denken over je toekomst. Wat is jouw toekomstperspectief en vooral: wat wil jíj? En hoe kom je daar dan?

Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een complete carrièreswitch of kan je iets nieuws erbij doen? Is het sleutelen aan je huidige baan voor jou dé oplossing? Of is koffiedrinken bij een ander bedrijf al de ingang naar wat anders? Er is zoveel mogelijk. Veel meer dan je denkt.

Meld je nu aan voor gratis loopbaangesprek
Het begint met de eerste kleine stap vandaag. Wandel naar je laptop en maak nu een afspraak voor een gratis loopbaanadviesgesprek.